Nieuws

NIEUWS

Bent u coach en op zoek naar blogs?

 

Sinds een aantal jaar schrijf ik zelf vanuit passie mijn blog: de genietcoach. Ik lees veel over gerelateerde onderwerpen en speel ook wel met het idee meer met coaching te gaan doen. U begrijpt dus wel dat dit vakgebied volledig mijn interesse heeft!

 

Wat ik u kan aanbieden is het met regelmaat schrijven van blogs. Inspirerende blogs waardoor u uw lezers een reden geeft om regelmatig even te komen kijken op uw site en daarmee krijgt u de kans om deze klant aan u te binden. Blogs over onderwerpen door u gekozen, waardoor de klant begrijpt dat u professioneel bezig bent/veel van het onderwerp af weet. Naast deze service naar de klant toe, dient dit bloggen nog een zaak: uw eigen belang! U bent namelijk nog beter vindbaar als u met een vaste regelmaat een nieuwe blog publiceert op uw site. En, zoals u wel zult begrijpen, is beter vindbaar zijn van groot belang voor uw zaak!

 

Neem gewoon vrijblijvend contact op of lees alvast mijn blog: degenietcoach.blogspot.nl

 

BLOG

 

Lees mee op mijn blog!

 

Mijn creatieve schrijfsels kunt u meelezen op mijn blog. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke vertelstijl. Voor uw teksten wordt uiteraard de stijl aangepast aan uw wensen!

 

geWILde teksten

Wil Cats

Oostkanaalweg 55

2461ES Ter Aar

kvk nr. 67611400

 

Contact via:

info@gewildeteksten.nl

tel. 0623965397

 

Algemene voorwaarden:

aan te vragen via wil@gewildeteksten.nl

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.