Nieuws

Wil draagt deze kinderen een warm hart toe... u ook?

BLOG

 

Lees mee op mijn blog!

 

Mijn creatieve schrijfsels kunt u meelezen op mijn blog. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke vertelstijl. Voor uw teksten wordt uiteraard de stijl aangepast aan uw wensen!

 

Neem een blogabonnement!

 

 

Wat ik u kan aanbieden is het met regelmaat schrijven van blogs. Inspirerende blogs waardoor u uw lezers een reden geeft om regelmatig even te komen kijken op uw site en daarmee krijgt u de kans om deze klant aan u te binden. Blogs over onderwerpen door u gekozen, waardoor de klant begrijpt dat u professioneel bezig bent/veel van het onderwerp af weet. Naast deze service naar de klant toe, dient dit bloggen nog een zaak: uw eigen belang! U bent namelijk nog beter vindbaar als u met een vaste regelmaat een nieuwe blog publiceert op uw site. En, zoals u wel zult begrijpen, is beter vindbaar zijn van groot belang voor uw zaak!

 

De prijs per artikel is bij een blogabonnement lager dan bij een los artikel.

 

Neem gewoon vrijblijvend contact op!

 

Nieuwe opleiding voor nog meer vaardigheden!

12-1-2018

Om nog meer service te kunnen bieden aan mijn klanten ben ik een cursus gaan volgen over journalistiek. Hier wordt ook het werken als redacteur in behandeld. Heeft u dus iemand nodig die meekijkt naar en/of schrijft voor uw clubblad, verenigingskrantje of ander magazine, dan help ik u graag! Ik heb hiermee al ervaring opgedaan bij verschillende vrijwilligerstaken voor verschillende verenigingen. Wilt u een nieuwsartikel voor de krant? Ook dat ligt binnen mijn mogelijkheden.

Blogs van mijn hand

19-6-2018

U kunt blogs van mij vinden op o.a. Toscanetips.nl, 50enzo, oudersenzo en Mamaliefde.nl

geWILde teksten

Wil Cats

Oostkanaalweg 55

2461ES Ter Aar

kvk nr. 67611400

 

Contact via:

info@gewildeteksten.nl

tel. 0623965397

 

Algemene voorwaarden:

aan te vragen via wil@gewildeteksten.nl

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.