Nieuws

Wil draagt deze kinderen een warm hart toe... u ook?

BLOG

 

Lees mee op mijn blog!

 

Mijn creatieve schrijfsels kunt u meelezen op mijn blog. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke vertelstijl. Voor uw teksten wordt uiteraard de stijl aangepast aan uw wensen!

 

Bent u coach en op zoek naar blogs?

 

Sinds een aantal jaar schrijf ik zelf vanuit passie mijn blog: de genietcoach. Ik lees veel over gerelateerde onderwerpen en speel ook wel met het idee meer met coaching te gaan doen. U begrijpt dus wel dat dit vakgebied volledig mijn interesse heeft!

 

Wat ik u kan aanbieden is het met regelmaat schrijven van blogs. Inspirerende blogs waardoor u uw lezers een reden geeft om regelmatig even te komen kijken op uw site en daarmee krijgt u de kans om deze klant aan u te binden. Blogs over onderwerpen door u gekozen, waardoor de klant begrijpt dat u professioneel bezig bent/veel van het onderwerp af weet. Naast deze service naar de klant toe, dient dit bloggen nog een zaak: uw eigen belang! U bent namelijk nog beter vindbaar als u met een vaste regelmaat een nieuwe blog publiceert op uw site. En, zoals u wel zult begrijpen, is beter vindbaar zijn van groot belang voor uw zaak!

 

Neem gewoon vrijblijvend contact op of lees alvast mijn blog: degenietcoach.blogspot.nl

 

Nieuwe opleiding voor nog meer vaardigheden!

12-1-2018

Om nog meer service te kunnen bieden aan mijn klanten ben ik een cursus gaan volgen over journalistiek. Hier wordt ook het werken als redacteur in behandeld. Heeft u dus iemand nodig die meekijkt naar en/of schrijft voor uw clubblad, verenigingskrantje of ander magazine, dan help ik u graag! Ik heb hiermee al ervaring opgedaan bij verschillende vrijwilligerstaken voor verschillende verenigingen. Wilt u een nieuwsartikel voor de krant? Ook dat ligt binnen mijn mogelijkheden.

Blogs van mijn hand

26-4-2018

U kunt blogs van mij vinden op o.a. Toscanetips.nl en Mamaliefde.nl

geWILde teksten

Wil Cats

Oostkanaalweg 55

2461ES Ter Aar

kvk nr. 67611400

 

Contact via:

info@gewildeteksten.nl

tel. 0623965397

 

Algemene voorwaarden:

aan te vragen via wil@gewildeteksten.nl

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.